Over An

Mijn naam is An en ik woon sinds 2018 in Amstelveen samen met mijn mooie vrouw Marjolein en hond Vida. Na wat omzwervingen zijn wij in, voor ons onbekend, Amstelveen terecht gekomen. En het bleek er onverwacht leuk te zijn. Ik stap mijn appartement uit, ben meteen in de natuur en vlakbij onze volkstuin. Dat is echt onze idylle waar we veel tijd doorbrengen. Ik ben ook actief betrokken bij de redactie van ons toffe Akkerblad, waarvoor ik de foto’s maak.

Als klein meisje werd de liefde voor de natuur aangewakkerd door mijn ouders. Ieder jaar tijdens de zomervakantie in de Zwitserse Alpen gingen wij op zoek naar de in het wild groeiende zeldzame bloemen Edelweiss en Gentiaan. Dat speuren en dolblij worden van zoiets simpels als het vinden van een bloem, dat heb ik nog steeds.

Ik werd bloemiste en jaren later pas fotograaf. Ik kan niet zeggen wat ik het leukst vind, bloemiste of fotograaf. Ik denk allebei maar de combinatie is nog velen malen leuker.

Al jarenlang ben ik fotograaf en de laatste tijd kies ik bewust voor waar mijn passie écht ligt. Mijn focus ligt vooral op afscheidsfotografie en mijn Faded project. Hier kan ik mijn ziel en zaligheid in kwijt.

Wat mensen over mij zeggen: Actief, spring in het veld, spontaan, luisterend.

Blogs

Golden Flowergirls

Golden Flowergirls

Ik hou zo van deze meiden! Allemaal zo verschillend, allemaal bezig met hun eigen doelen. Denise was de spil en begin van ons...

Lees meer
Laura en Dennis

Laura en Dennis

Hoe bijzonder is dit prachtige stel! Dennis met zijn Laura en hun drie mooie mannen. Laura was onze vaste babysitter vanaf dag 1...

Lees meer